Det har hänt

en hel del på sistonde. Förra veckan var det barnteaterbernteaterbernteater hela tiden, väldigt roligt och många tidiga mornar. Mio in my heart, ohyggliht roligt att spela för barn. Där snackar vi gensvar. Sista föreställningen på torsdagen, upp klockan fem och iväg till malmötrakterna för att spela på en skola. Kul. Sedan hem till en klasskamrat i väntan på att tåget skulle gå till copenhagen, ty wallmans stod på schemat! Hopp iväg och vi var där. Sjukt bra show, fullt ös överallt och hela tiden. Jag var en enormt tacksam publik då min trötthetströskel för längesedan var passerad. Två öl på det och hela världen var underbar. Tåg hem sen på natten, kom hem runt tre och somnade runt fyra. 24 timmars ös, so to say. Sedan sov jag hela helgen. Jag börjar bli för gammal för sånt här..
Nu ska vi börja repa in vårshowsnumrerna igen inför audition. Ska bli skoj, fast jag fattar inte hur jag ska överleva de resterande dagarna. Just nu vill jag bara lägga mig ner på första bästa plana yta och försvinna.
Jag har en knapp, tydligen.
Uppdaterar mer senare.

Jag dör.

Helt ärligt så dör jag. Jag hatr nog aldrig varit så här jäkla trött i hela mitt liv, och imorgon ska jag upp före 6 igen. Jag ätr så trött att jag itine ens kan stava rätltkldkvmc--..

Sent

Waaaah! Vad är detta! Den här dagen har varat i tusen och tusen år, allra minst. Halv sex ringde klockan imorse, jag släpade mig upp en halvtimme senare vilket bara det var en enorm bedrift med tanke på att jag somnade strax efter två igår natt. Fucking pratglada sötnosar som tjatar om ömmande könsdelar och håller mig vaken. Uppe med tuppen iaf och iväg för lite barnteater. Mellanstadieungar på schemat, halleluhja. Men det gick bra med vissa små undantag. Två föreställningar idag och sedan rigga för morgondagen och hem för öl. Öl öl öl och film  nu är jag här, vips. Föreställning imorgon igen runt nio på morgonen, av vilket vi kan dra slutsatsen att jag är dum i huvudet som faktiskt är vaken ännu. Men jag ba måste, typ. Woha.  Hehe, det är faktiskt himla kul att spela för barn. Vi har en turnébuss, bara en sån sak. Idag fick vi tillochmed skriva autografer :D Jag måste verkligen öva på min namnteckning. Det är rätt sjukt att dom små arma barnen ser oss som stora vuxna riktiga skådespelare. Rätt smickrande. Tänker inte bli så långrandig här då mina ögonlock väger fyrhundra kilo stycket, men min vana trogen tänker jag slänga in lite citat.
Vi har fått strikta order från våran dramalärare om att bete oss proffisionellt nu på turnen, varav det blev extra roligt när vi anlände till vår första spelplats nu imorse och Niko gjorde entre genom att på brett dalmål och utan att tänka efter för fem öre vråla följande:

"Var i HELVETE ska vi?"

Han har inte så bra morgonhumör.
And there is more!

Gerd- Kan vi inte gå till puben?!
Tova - Nej, jag har blå öron.

Och så vidare.
Men för i helvete Tova, nu har du gett dig själv sendrag i ljumsken! Gå och lägg dig!

23:23

Är klockan nu. Kolt.  Sitter i skolan och väntar på att få komma hem och sova. Blev inte mycket av den varan igår då jag var speedad som en pårökt kapplöpningshäst när jag kom hem vid halvett-tiden och var tvungen att kvacka om sagor i telefon i två timmar på grund av detta.  Vi gör barnteater! Det är roligt. Mio min mio står på schemat hela helgen och veckan som kommer, jag är en ande men ser ut som en fiskmås. Kan vara den absolut roligaste gruppen jag jobbat i hittills, folk är något skadade i hjärnorna och det tycker vi om. Vid skrivandets stund sitter jag alltså i en skolsal helt inkletad i blått smink och frossar i billiga chips. OM någon var intresserad. Det är pina och pest att det är mindre än en ynka månad kvar tills jag slits ifrån dessa underbara människor, men jag undviker helst att tänka på det överhuvudtaget. Idag fick folk besked från BA. Sju av de tio dom tar in i år kommer från våran klass, det är helt jäkla makalöst. Hysteriskt mycket känslosvallningar för att uttrycka det milt, det har pendlat från vackert vårdagshumör till galen glädje till tårar till bitska tonfall och tillbaka till bara bra. Allt detta inom loppet av en timme, upprepa önskat antal gånger och rör om. Jag tror min hjärna lämnade in för ett bra tag sedan, om jag ska vara ärlig. Citat!
Tänk er så en uppvärmning. Vi har hoppat igång kropparna och står på led för att massera varandra (vardagsmat på dramalägret Blåmesen!) då kvinnan som gått kristet gymnasium plötsligt utbrister följande. 

"JESUS, MY FUCKER!!"
Kollektiv fundersam tystnad. Vi fick aldrig någon förklaring på det där.
I övrigt då?

"Kan en korv bli ostekt om den får ligga för länge?"
- Oscar är fundersam över sin lunch.

Jag lider av hormorsvängningar och myser i tysthet men förbannar samtidigt tillvarons utforming. Jag vill ha en favorit i repris, tack så mycket.

Hem snart?

Vid gott mod

Jag tänker på mat. Detta trots att jag krängt både pizza såväl som chips och godis idag. Är man utfestad så är man. Trevligt valbogsfirande iaf, lite tvångsmässig grillning och skönt bluesbattlande över totalt misslyckade banandrinkar. Tjo vad det gick, innan jag visste ordet av var köket sönderslaget, klockan fyra och jag sprang omkring och plockade påskliljor för att den sovande Klara skulle få vakna i blomsterbädd. Trevlig afton.
Allt har sjunkit undan lite, jag har kommit i underfund med att världen faktiskt inte kommer gå under för att jag lugnar mig ett år. Det kommer bli bra, det är jag övertygad om. Jag tackar det vackra vårvädret och dess ljuvliga dofter för denna insikt, allt blir ack så mycket enklare när björkarna har fått löv.
Nu är jag faktiskt sjukt jäkla trött och tänker sova.