Liten note:

Glömde säga det, men om ni har känner för att fortsätta läsa mina fantastiska skribenttalanger så kika in på
http://www.t-shirt.se ty där skriver jag om diverse dumheter nu för tiden.

Frid och kärlek, kram och puss.

Time Out.

Jag har fullt upp med jag vet inte vad just nu. Lallar runt med tavlor och html-koder i en salig blandning, och har inte koll på något av dem.
Men jag tänkte informera de som ändå hittar in här att jag officiellt tar en liten paus i mitt icke särskilt på sistonde aktiva skrivande här, så ni inte blir ledsna och undrar var jag tagit vägen. Inte vidare troligt dock. ;)

Men allt gott till er alla. Det är jul snart.

Verkar ju apflummigt.

Det närmar sig jul, ta mig fan. Jag kan svära hur mycket jag vill, för tomten är bannlyst hos oss.
Julen blir nog lugn och stillsam hos far och detsamma hos mor, nyårsaftonen skall tillbringas i stockholm då jag ska pussa ihjäl min loverboy på tolvslaget. Sedan inleds nästa år med en resa till Egypten. Ska bli hur mysigt som helst, vet ej än hur länge vi blir kvar där. Då karln är stammis där får han guida mig var vi nu ska, så hänger jag på som en liten vante. Sitter precis och beställer biljetter, vilket ställer til stora bekymmer för Mr fix´n´trix då det bara finns biljetter vilka innefattar mellanlandning, d.v.s  två separata flygturer. Och att befinna sig flera tusen meter över marken i "en falukorv med två glasspinnar som sticker ut" kanske inte är det roligaste om man heter Carl.
Jag ser i alla fall fram emot det som tusan.
Wie!


Och jag vet, jag vet att jag varit en ohygglig tråkmåns här på sistonde. Det finns inte tid och inspiration till det just nu.
Men det kommer!
Allt gott.