Gråa dagar kommer inifrån.

Jesus vad trött jag är. Tror jag fått i mig nån stygg bacill, ty energin har verkligen sipprat ut i diverse skrymslen. Pga detta är det faktiskt rätt skönt att inte behöva åka till Göteborg ikväll, men lite ångest har jag ändå för att jag inte sökte.. Ändock kanske det är meningen att jag ska göra något annat ett tag. Så mycket kan hända på ett ynka år.
Nu tror jag faktiskt att jag ska åka hem snart, min kropp klarar inte 80 minuter dans idag, och man vill ju inte riskera att kräkas över hela golvet.
Jag är nog mest deprimerad, skulle jag tro. Det är förvisso inget ovanligt och jag vet att det går över rätt fort, men det är påfrestande må jag säga... Har ledig långhelg nu, och det är jäkligt skönt. Att sova bort en depression är absolut behagligast.
Ja, jag vet inte jag...

Den i fittan stoppade jäkla söndagen.

Jag mår fruktansvärt. Trodde inte jag skulle reagera såhär. Känns som om jag aldrig mer vill öppna munnen, ta en ton, ett danssteg. Jag är så emo att tapeterna mörknar. Fy fan i hela jäkla helvete och blä. Ge mig några dagar och jag mår bättre, men ikväll är det skit med hela världen och alla som finns däri. Och jävlar i mig vad stryk den får som försöker påstå annat.
Missuppfatta mig inte, jag är så jäkla glad för allas skull, jag unnar er det nåt enormt.
Men det betyder inte att jag mår skit för min egen del.
Förbannade jäkla idiotsöndag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!

Konstigt.

image17
.
.
Det är en konstig dag idag. Allt är konstigt. Min lägenhet är konstig, kylen beter sig skumt och lamporna dör. Skolan var konstig fast den var som den brukar, om man bortser från den kopp skållheta soppa jag fick hälld över mig. Jag tror det är jag som är konstig, inget känns liksom som det brukar. Känns som jag befinner mig en meter över marken och bara tittar ner på allt utan att delta. Jag säger konstiga saker, jag lagar konstig mat. Förmodligen är det sömnbristen som ligger bakom, kanske mår jag bättre imorgon. Men som det är nu vill jag bara.. jag vet inte. Försvinna ett tag? Något är inte som det ska, men jag kan inte sätta fingret på vad. Känns som om något väldigt stort och kanske ledsamt kommer inträffa när som helst, som en bomb som ligger och tickar. Men jag kan för min själ inte begripa vad det skulle vara, det stannar på magkänslan.
Vad gjorde vi idag? Kör. Soppa. Imorgon? Miniaudition.
Konstigt.
Jag vågar inte somna.

Vad händer i söder?

Frågeställning; Vad gör ni egentligen där nere i Bjärnum?


.

image15


image16

.

Detta sammanfattar i stort sett det hela, för min del iaf ;)

If I say "head", you say "spin"! Headspin! Headspin!

Oh ja, här snackar vi om huvudsnurr. Efter en tämligen vanlig dag i skolan med svett och dans och dramamonolog står jag i godan ro och byter om när jag plötsligt upptäcker att jag blivit blind. Med pattarna i vädret och sportbh:n över huvudet tänker jag uppfodrande; Hm?
Säg hej till herr migrän. När vi talar om Tovas migrän talar vi inte om lite lätt stresshuvudvärk, vi pratar smärta deluxe. Det börjar så smått med att synen försvinner i en flimrig färgfestival, som hade man tittar in i solen för länge. Man blir i princip blind, så jag slog mig ner i korridoren och liknade nog mest ett spöke. Sen kommer partier då någon skär i hjärnan med kniv. Blev verkligen livrädd, ty sånt här anfall har jag inte haft på flera år. Tar i trä som fasen på att detta inte innebär att det kommer bli som förut, då jag hade det i snitt fem gånger i veckan. Hur fan ska man klara en dansaudition om man inget ser? Trä, träträ...

Hann iaf få i mig tabletter och somna innan det bröt ut som värst, så det var ingen större fara.

Men helg har det varit, och den var rolig. Vi åkte på musikal i Hässleholm, Blodsbröder. Den var bra trots vissa fysiska åkommor. Bet sönder min tunga totalt när det började skjutas vilt på scen. Lätt värt det. Sedan var det en timme innan bussen gick, och var hittar man på då? Man åker till Malmö på nattklubb. Var tydligen queernight,  upptäckte vi när vi kom dit. Två kamrater hade fått jobb som bakgrundsdansare åt en engelsk rapartist, (Q-boy, wiie) och vi tänkte överraska dom. Himla rolig afton om man bortser från att somliga borde tänka över sina alkoholvanor. Syftar inte på mig själv för en gångs skull. Efter showen och efter att en colombian försökt sälja på mig kokain kände vi att det var dags att dra oss hem till Line och hälsa på Måns-Ola, den gayigaste katt ni nånsin kommer träffa. Vi var på väg i säng när suget efter pommesfrites och nikotin överväldigade oss, så Fredrik och jag bekantade oss med Malmös gryningsöppna fritöshak. Lyckades ragga åt mig pommes för två kronor under orginalpriset med ett löfte att friteraren fick komma och hälsa på och bjuda på en drink. Tyckte det kändes tryggt, lyckas han hitta den mystiska staden Hälsingholm som jag uppfann för stunden på kartan så är han fan värd en dejt. Dagen därpå fick vi nybakade scones och for hem. Myshelg.

Jag snokade igenom galma dokument på min dator, och hittade ett kort manusscipt ur verkliga livet. Kände att det var så väl formulerat och intelligent att jag tänkte publicera det här. Det kallas; En aftonpromenad genom vittsjö, med ingen mindre än undertecknad i huvudrollen.

Christa - Det här var från vittsjös nyhetsrapport...

Tova - Ahahaa... Hwoa.. Hao!

Christa - Nu kommet tåget!

Tova - Hahaha... nu kommer tåget.. och jag är för..

Christa - Nu är det jävligt mörkt alltså, jag ser typ ingenting

Tova - Jag är förkyld! Och jag väntar på tiiiisdagen väntar jag på..

Christa -Kom nu. Jag är här, och jag har dina nycklar

Tova - Men jag väntar på Sandra för Sandra är långsam, hon raggar på folk i Vittsjö..

Christa - Men Sandra ska inte ens med oss! Kom igen nu!

Tova - Jajaja, men det funkar att skylla på, eller hur? Och jag och Christa ska alltså hem. Var är hem? För att Lovisa och Fredrik vet inte om alla triviala omständigheter. Utan JAG måste engagera mig i Fredrik och Lovisas omständigheter när det gäller att ta sig hem, för det finns våldtäktsmän på Vittsjöpuben. Och dom tycker vi inte om! Utan...

Christa - Men du raggade ju på en!

Tova - (mystiskt ljud) Nja! Nej det gjorde jag inte, utan jag var bara en lite snälla..

Christa - Du, du går lite snett tycker jag..

Tova - Neh, hahaha..

Christa - Åh, gud. Kom nu! Nycklarna är här, kom igen nu!

Tova - Inte jag! Utan... Fredrik och Lovisa hoppas jag verkligen inte.. (mummelskratt).. iscensatta våldtäktsman. Utan Christa och jag, vi ska hem och äta currykryddat... ris.

Christa -  Pfhah, va? Näe!

Tova - Haha, joo. Haha. Och så äre.

Christa - Och så äre.

Tova - Nu kommer tåget.

Christa - Hehe..

Tova - Nuu kommer tåget!

Christa - Du, nu stannar du vid spåret så du inte..

Tova - Nu sätter jag mig här!

Christa - Nej, du sätter dig fan inte för då ramlar du i diket.

Tova - Jag sätter mig här, okej? Här sätter jag mig. Så är det, nu sätter jag mig här. Fan Christa, jag hatar dig!

Christa - Pff, nej det gör du inte alls, du älskar mig, jag räddade dig.


Tåg kommer och dränker alla ljud.

Låtom oss iakttaga en tyst minut och böja våra huvudet för alla shots som den kvällen gick sitt öde till mötes.
Ovanstående finns alltså på film. Det känns.. bra.

Vi hade också riktigt finbesök i skolan igår. Niklas Andersson kom och hälsade på och berättade om hur det var att jobba som musikalartist i London. Det är tydligen inte helt bekymmerslöst.
"Och när jag kom ut genom sceningången så blev jag jagad av en stor flock japaneser som skrek..." 
Himla rolig prick.
Nu är det snart dags för mig att sluta trotsa mitt huvud och krypa i säng.
Hoppas världen är god mot samtliga där ute i verkligheten.


Helgtrams

Ja, då sitter man här igen. I fredags var jag helt salig över att det var helg och nu är den redan över. Fort, det går när roligt man har. Har sovit hela dagen idag så det är inte stor chans att jag kommer somna om jag går och lägger mig nu. Bakisdag! Kalas igår, mycket trevligt med lust och lekar på 2x20 kalas. Spontana infall som kan leda till min alltför tidiga död, men som jag fnissar i mjugg åt ändå, ty det var längesedan jag hade så kul. Ack ja...

Har tillbringat kvällen hos den lika bakfulla grannen med skräckfilm och chips och utövat skolexempel på intelligent bakiskonversation. Christa är en jäkel på att uttrycka sig när det kniper;


"Jag vet inte vilken smak jag ska ta. Men hallongrape hade en himla snygg flaska! Fast dom är fina allihop..."
- C om Loka

Beskådade också en helt fantastisk dokumentär, inspelad under gårdagens kalas :D Har tagit mig friheten att döpa denna till Är Du Dum I Huvudet?

S+C -Här kommer en kille! Vad heter du? Säg ditt namn till kameran!"
Okänd kille - Andersson Rickard...
S - Hej Andersson Rickard! Har du flickvän?
Andersson Rickard - Nej...
S - Ska vi knulla?

C - Du har sagt två gånger nu att jag är dum i huvudet. Du är ju dum i huvudet.  Två gånger har du sagt att jag är dum i huvudet!
Okänd kille 2 - ......
C - Tror du jag är dum i huvudet eller?
Okänd kille 2 - Vill du verkligen att jag ska svara på det..?

Nu är klockan för mycket och jag måste laga mat innan sänggående. Så för att citera Sandra säger jag bara att vidare rapporter kommer på efterfesten. Over and out...